Aruba zoekt versterking!

Wil jij graag deel uitmaken van het Diabetesteam op "One Happy Island" Aruba? Lees dan zeker onderstaande vacature door en solliciteer! Mocht je meer willen weten, stuur gerust een mail naar me op ninatonnaer@gmail.com
Logo_ImSan_RGB_lo-res
Instituto Medico San Nicolas (ImSan) heeft als doelstelling het aanbieden en bevorderen van optimale medische zorg van klinische, poliklinische en ambulante aard en de toegankelijkheid daarvan voor alle burgers. ImSan is op zoek naar een enthousiaste Podotherapeut op full-time basis voor haar Diabetes poli.

Podotherapeut M/V

ImSan is op zoek naar een Podotherapeut om het team van de Diabetes poli te versterken. Als Podotherapeut ben je verantwoordelijk voor het diagnosticeren, behandelen en begeleiden van patiënten met voetproblemen gerelateerd aan Diabetes Mellitus. Je zult deel uitmaken van een multidisciplinair team dat bestaat uit een collega Podotherapeut, 3 Medische Pedicures, 2 Diëtisten en 2 Diabetesverpleegkundigen, om zo samen de beste zorg te bieden aan onze patiënten. Ook zijn er korte lijnen in de samenwerking met POH ’s, specialisten en huisartsen.

Functie-inhoud:

  • Alle vakinhoudelijke werkzaamheden behorend bij het functieprofiel van de HBO Podotherapeut (zowel preventieve als curatieve zorg bieden, zoals onder andere podotherapeutisch onderzoek, instrumentele behandeling, orthonyxie, offloading, DM-screening en Diabetische ulcera).
  • Verslaggeving in elektronisch patiëntendossier.
  • Voorlichting geven aan patiënten en hun familieleden.
  • Bijdragen aan bewustzijn voor de Diabetische voet bij patiënten enzorgprofessionals/verwijzers met voorlichting of presentaties.
  • Bijdragen aan ontwikkeling en waarborging van standaardprocedures (protocollen, richtlijnen, standaarden en werkwijzen) volgens JCI.

Functie-eisen:

  1. HBO - diploma tot Podotherapeut (specialisatie tot Diabetes Podotherapeut of ervaring met diabetische wondzorg is een pré);
  2. Zelfstandig en in team verband kunnen werken;
  3. Een flexibele patiëntgerichte houding;
  4. Stressbestendig, tactvol en in het bezit van inlevings- en aanpassingsvermogen;
  5. Is kwaliteit geregistreerd in het kwaliteitsregister Paramedici;
  6. Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift van de Nederlandse en Engelse taal. Bereidheid tot het leren van Papiaments en eventueel Spaanse taal.

Gaarne uw verzoekschrift + C.V. voor 31 juli 2024 te richten aan mevrouw E. Campbell-Duijm, Pastoor Hendrikstraat 10, San Nicolas, Aruba. E-mail: e.duijm@imsan.aw onder vermelding van “Podotherapeut”.

Sluiten