Toetally Care Nagelkliniek

Toetally Care Nagelkliniek is een geheel nieuw concept binnen de voetgezondheidszorg.
Deze Focuskliniek, gevestigd binnen Máxima Medisch Centrum Eindhoven, richt zich geheel op de behandeling van ingegroeide en pijnlijke teennagels.

Toetally Care Nagelkliniek is voor mensen met aanhoudende of recidiverende nagelklachten die vaak al van alles geprobeerd hebben zonder blijvend resultaat. Voor collega’s biedt Toetally Care Nagelkliniek aanvullende mogelijkheden indien de behandeling van een unguis incarnatus binnen de eigen setting te pijnlijk of onmogelijk is.
Core business van Toetally Care Nagelkliniek is het uitvoeren van partiële  nagelresecties onder lokale anesthesie. Daarnaast beschikken we over een  heel scala aan conservatieve behandelmethoden.


Vanuit idealisme en enthousiasme is Toetally Care Nagelkliniek ontstaan. Initiatiefnemers Charlotte de Greef en Joselien van Iersel zijn beiden pioniers van het eerste uur voor wat betreft het uitvoeren van partiële nagelresecties binnen de podotherapie praktijk en zagen de vraag naar deze gespecialiseerde zorg alsmaar groeien. Ze hebben hun jarenlange ervaring en expertise gebundeld en willen met Toetally Care Nagelkliniek net dát stukje extra zorg bieden aan mensen met complexe nagelproblematiek.
Het gehele team van Toetally Care Nagelkliniek bestaat verder uit gespecialiseerd podotherapeuten Marloes Goossens en Simone van Moorsel en gastvrouw en assistente Hanneke van Iersel. Samen werken ze vol passie aan hun ultieme doel: Hoogwaardige gespecialiseerde zorg bieden met tijd en aandacht voor de individuele patient in een kleinschalige warme setting.

www.toetallycare.nl

Sluiten