Medida Solutions

Podotherapeuten! het is interessant om kennis te maken met één van onze experten op onze stand nummer A9. Medida-solutions helpt bedrijven met het digitaliseren van hun zolen. Klanten werken graag met ons samen omdat wij samen met u analyseren hoe u nu te werk gaat en wij zeer resultaatgericht gaan kijken met een focus hoe u uw productie proces kunt optimaliseren om zoveel mogelijk tijd te besparen en meer rendement te realiseren.

Wij zijn er dan ook van overtuigd dat wij jullie kunnen helpen om jullie doelen/ambities te behalen. Jarni Van Den Bogaert Customer Success Manager Nederland geeft u graag tekst en uitleg. 

Hoe zien de geprinte zolen van de toekomst eruit?

1) U kunt verschillende hardheden instellen per element, zone of lagen waardoor u specifieke klachten van de patiënt zeer nauwkeurig kunt behandelen. De hardheid overgangen zijn nauwelijks voelbaar waardoor de geprinte zolen niet bekleed hoeven te worden.

2) U bepaalt het binnenzoolmodel softwarematig waardoor de zolen dadelijk met binnenzool model geprint worden, direct klaar voor gebruik. De printer print 24/7 automatisch.

3) U print in flexibele TPU.

  1. MDR conform met batch nummer per filament rol. ISO documenten dat deze geen huid irritatie geeft noch toxische stoffen bevatten.
  2. Volledig recycleerbaar   waardoor u 0% afval bekomt.

Medida CUBIX 24-7

www.medina-solutions.com

Sluiten